Portret de Familie 2020

Suntem foarte fericiți să vă anunțăm că a zecea ediție, aniversară, a evenimentului nostru de fotografie, PORTRET DE FAMILIE, va avea loc. În ciuda vremurilor pe care le trăim. Timp de două săptămâni, după un program lărgit, vă așteptăm într-un decor de poveste pentru a crea din nou istorie. Doar că, spre deosebire de toți ceilalți ani, va trebui să impunem niște reguli foarte stricte de participare. Care țin de distanțarea socială. Prin urmare, oricine dorește să participe anul acesta la sesiunea de fotografie PORTRET DE FAMILIE va trebui să se programeze în prealabil și să achite cel puțin avansul unei taxe de participare. Numărul de locuri este limitat. Sunt doar 14 familii care se pot înscrie într-o singură zi. Timpul alocat fiecărei familii este de maxim 20 de minute. După fiecare ședință foto este alocat un timp pentru curățenie/dezinfectare.
Am gândit pentru voi două tipuri de sesiuni foto pe care le-ați putea achiziționa:

 1. Pachetul Portret de Familie Clasic – 350 lei (conține 10 fotografii atent selectate și editate, livrate în termen de cîteva zile în format digital la rezoluție mare, pe e-mail, și printate 10×15, transmite prin curier la adresa dvs)
 2. Pachetul Portret de Familie Premium – 500 lei (conține 15 fotografii atent selectate și editate, livrate în termen de cîteva zile în format digital la rezoluție mare, pe e-mail, și printate 10×15, respectiv trei printuri A4)

Iată care sunt pașii pentru programarea la sesiunea Portret de Familie 2020:

 • Sună la 0762.293.966 (Claudia) pentru a te programa.
 • Alege un interval orar între 14.00 și 21.00 din perioada 23 noiembrie – 6 decembrie.
 • Programarea se validează după ce ai făcut, în termen de 24 de ore, dovada plății unui avans de 100 lei pentru pachetul Clasic, respectiv 150 lei pentru pachetul Premium.
 • Plata se face către firma SC BUSINESSPOINTS SRL, cont bancar RO 07 BACX 0000 0010 8303 4000, deschis la banca UNICREDIT. La detalii se menționează numele dvs și ziua programării (ex: Popescu Ion, 23 octombrie). Confirmarea plății se face la adresa de email fotounionstudio@gmail.com
 • Orice plată integrală în avans a unuia dintre cele două pachete beneficiază de două fotografii în plus, atât în format digital, cât și printate.
 • Vino la ședința foto cu cel puțin 10 minute înainte de ora stabilită la programare. Intervalul de 20 de minute alocat ședinței foto trebuie respectat cu rigurozitate.
 • La ședința foto se achită diferența sumei, dacă este cazul, și este lăsată adresa de e-mail, respectiv cea poștală unde vor fi livrate fotografiile.
 • Poți participa la ședința foto în orice formulă familială dorești, chiar și cu animalul de companie, cu mențiunea că ar trebui evitate grupurile foarte mari de persoane.
 • Poți alege să faci cadou cuiva apropiat o ședință foto PORTRET DE FAMILIE. După ce ai achitat contravaloarea pachetului ales, vei primi pe e-mail un voucher (model aici) pe care îl poți face cadou celor dragi.

Locul unde vom face ședințele foto se numește Ambery Home Studio, și se află în Pipera, la adresa Drumul Potcoavei 23 (harta aici). Este cu siguranță cel mai frumos studio de Sărbători pe care ni l-am fi putut dori. Dovadă stau fotografiile pe care le-am făcut ieri acolo, alături de familia mea.

Category
Portret de
Tags
portret de familie, portret de familie 2020, sedinte foto de craciun