cover1-web

Hai cu noi în Tabăra Foto din Deltă!

Aventurile de fotografie ale Foto Union, cunoscute și sub numele de TFB (Taberele de Fotografie pentru Bloggeri), continuă cu un nou episod în Delta Dunării. Între 7 și 12 mai 2017. Am fost și anul trecut acolo (caută hashtag-ul #TFB12) și pentru că ne-a plăcut foarte tare, am hotărît să revenim. De data asta cu forțe proaspete. Locul este magic: în inima Deltei, la Crișan, pensiunea Doi Căpitani. Pe care o puteți admira cu un click aici. Echipa este aproape completă, ne mai lipsește o singură persoană. Loc pe care îl poți ocupa chiar tu.

Dar înainte de a-ți spune ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a te lua cu noi, pe cheltuiala noastră, în TFB14, cred că ar fi bine să-ți spunem cine mai vine cu noi. (Îți sugerăm să te așezi).

__________________________

  1. Adrian Văncică (actor, www.adrianvacica.ro)
  2. Dan Byron (muzician, www.danbyron.ro).
  3. Sânziana Negru (www.sanziananegru.com)
  4. Alex Mihăileanu (jurnalist, www.subiectiv.ro)
  5. Ruxandra Lăcătuș (www.ruxandralacatus.ro)
  6. Andrei Zamfir (muzician, facebook)
  7. Iulia Pop (PR, facebook)
  8. Laura Ivăncioiu (jurnalist, PR, facebook)
  9. Florin Floreanu (jurnalist, fotograf, www.guraialomitei.com)
  10. Cristian Șuțu (fotograf, jurnalist, www.sutu.ro)

__________________________

Prin urmare, dacă vrei să te alături nouă în bărcile cu motor care ne vor plimba pe canalele Deltei Dunării între 7 și 12 mai, trebuie să ne convingi cu o postare pe blogul tău. Care să conțină ce vrei tu (noi am prefera să aibă și o fotografie sau două, făcute de tine), dar în mod obligatoriu mențiunea: Postare înscrisă în concursul TFB14, un eveniment organizat de Foto Union și Pensiunea Doi Căpitani. Trimite linkul postării pe adresa de email fotounionstudio@gmail.com pînă cel tîrziu 30 aprilie 2017.

TFB14-web

 

No Comments

Post a Comment