cover-FB

Hai cu noi în tabăra foto!

update trist/ Din motive care nu țin de voința noastră, va trebui să amînăm organizarea TFB13 . 

 

Dacă ți-ai dorit vreodată să mergi într-o tabără de fotografie organizată de Foto Union și, din diverse motive, nu ai reușit să participi încă, atunci să știi că a venit din nou momentul acela în care poți spera la o aventură de povestit nepoților. Anunțăm astăzi scoaterea la concurs a nu mai puțin de 4 (patru) locuri pentru ediția a 13-a a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri. Patru locuri de participant la un eveniment de fotografie în care – spre deosebire de toate celelalte tabere foto anunțate de alții – totul este asigurat (transport, cazare, masă, training foto). Și nu doar că nu vei plăti nimic în această tabără foto, dar ai mari șanse să te întorci acasă cu unul dintre numeroasele premii-surpriză pe care le-am pregătit. În plus, îți garantăm de pe acum că, dacă vei reuși să ocupi unul dintre cele patru locuri scoase la concurs, numele tău va fi printre autorii unei expoziții colective de fotografie. Vom fi în total 15 participanți în TFB13, iar numele celor care au primit deja invitații sunt: Dan Byron, Alex Mihăilanu, Toma Nicolau, Marian Ionescu, Roxana Bursuc, Mugur Pop, Sorin Chineață, Anca Neațu, Ana-Maria Gheorghe, Alin Pandaru și Cristian Șuțu.

TFB13 va avea loc între 3 și 7 octombrie 2016 pe șantierul BIG BUILD de la Bacău. Împreună cu 800 de voluntari, asociația Habitat for Humanity Romania va construi și renova 40 de case în doar 5 zile, în Bacău, pentru a sărbători Ziua Mondială a Locuirii și 40 de ani de la înființarea organizației în lume. BIG BUILD 2016 va deveni, astfel, cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat din Europa. Iar noi, cei din TFB13, vom fi cei care vor spune povestea în fotografii a acestui eveniment istoric.

Dacă ți-am captat atenția, iată ce trebui să faci pentru a deveni unul dintre participanții în TFB13: fă o fotografie (sau mai multe) cu tema “Oameni care muncesc” și urc-o pe contul tău de instagram sub hashtagurile #TFB13 #KauflandsprijinaBIGBUILD #BIGBUILD2016. Apoi fă o postare pe blogul tău care să conțină fotografia (sau fotografiile) instagram împreună cu textul: Această postare este înscrisă în concursul #TFB13 – un eveniment organizat de Foto Union, Kaufland și Habitat for Humanity. Trimite linkul cu postarea pe adresa de email fotounionstudio@gmail.com. Data limită a înscrierilor este 27 septembrie 2016. Cîștigătorii vor fi anunțați pe 28 septembrie.

tfb13web

3 Comments

Post a Comment