cover_portret_de_copil_2017-web

Portret de Copil 2017

Foto Union continuă seria maratoanelor de fotografie publică cu o nouă ediție a evenimentului Portret de Copil. Ediția 2017. Cei care n-au aflat încă ce înseamnă Portret de Copil by Foto Union trebuie să știe că, în fiecare an, noi facem cadou un portret original fiecărui copil care participă la evenimentul nostru. Pe 1 iunie, între orele 10.00 și 17.00, vă așteptăm în Parcul Herăstrău – Grădina Japoneză (vezi harta aici) pentru o ședință foto în căutarea celor mai frumoase instantanee cu copiii voștri. Este fără programări prealabile și nu vă costă nimic, fiind un cadou pe care Foto Union îl face copiilor de ziua lor.

Urmăriți pagina de facebook Portret de Copil (click aici pentru a da Like paginii). Fotografiile le veți primi în format digital începînd cu a doua zi pe adresele de email pe care ni le veți lăsa la fața locului sau de pe pagina de facebook.

Portret de Copil 2017 este un eveniment susținut de Baby Stem.

_________

Baby Stem este alături de copii și părinți și aduce în România experienţa şi calitatea germană a serviciilor de stocare şi mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem, datorită strânsei colaborări cu Seracell, banca de celule stem numărul 1 din Germania (în ceea ce priveşte recoltările lunare şi eliberările totale). Datorită facilităţilor şi tehnologiei avansate, precum şi a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre puţinele bănci de celule stem ce au obţinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării şi stocării probelor biologice.

Portret-de-Copil-2017-web

 

1 Comment

  • Copilului tău

    29.05.2017 at 11:54 Reply

    […] i-am pregătit o surpriză. De care se va bucura nu acum, ci peste mulți ani. Aici aveți toate […]

Post a Comment