portret-de-familie-2016-cover1

Portret de Familie 2016

Cea mai amplă campanie publică de fotografie – Portret de Familie – a ajuns la ediția a șasea. Timp de șapte zile, între 12 și 18 decembrie, vă așteptăm la Flanco Băneasa (click aici pentru harta), în intervalul orar 17.00 – 21.00, pentru a vă face cadou o fotografie cu familia dvs. Oricare ar fi această familie: tradițională, de prieteni sau de colegi.

Cîteva detalii organizatorice pentru campania foto #portretdefamilie care începe pe 12 decembrie 2016, la ora 17.00:

1. Nu vă costă nimic. Este un cadou pe care vi-l facem de Sărbători.
2. Nu există programări. Fotografiile le vom face în ordinea sosirii.
3. Vor avea prioritate familiile cu copii mici.
4. Vom face, probabil, mai multe fotografii fiecărei familii. Vom alege însă una, cea mai bună din punctul nostru de vedere, pe care vom edita și o vom printa în cîteva exemplare (în format 10×15 cm).
5. Printurile vor fi livrate într-un termen de circa 20-30 de min.
6. Pentru cei care doresc fotografia lor printată la dimensiuni mari, sub forma unui tablou, cei de la Cameleo au pregătit o ofertă specială. Detalii cu un click aici.
7. Portretul în format digital va fi livrat pe adresele de mail pe care le veți lăsa colaboratoarei noastre, Claudia.
8. Fotografiile vor fi urcate a doua zi pe pagina de Facebook Portret de Familie, dar și pe paginile de Facebook ale partenerilor evenimentului nostru.
9. O parte dintre fotografii le voi realiza și cu un smartphone – Huawei P9, favoritul meu în materie de fotografie cu smartphone – și le voi urca pe Instagram pe conturile @cristiansutu și @fotounion
10. Portret de Familie este un eveniment la care sunt așteptați să participe, zilnic, cîteva sute de oameni, poate mai mult, deci vă rugăm să ne iertați pentru micile probleme care vor apărea sau în cazul în care va trebui să așteptați mai mult decît v-ați propus pentru a realiza portretul.
11. Sperăm ca printurile pe care le veți primi să fie trimise prin poștă pe adresele rudelor și prietenilor voștri.

___________________________________

Portret de Familie 2016 este un eveniment organizat de Foto Union și susținut de Nivea, cu sprijinul Flanco, Mobexpert, Magazinul de Brazi, Storia și Huawei.

___________________________________

portret-de-familie-2016-1

1 Comment

Post a Comment