cover-PF17-web

Portret de Familie 2017

Vă invităm la o sesiune publică de fotografie Portret de Familie, un eveniment deja tradițional, care a ajuns la ediția a șaptea. Timp de șapte zile, între 6 și 12 decembrie, vă așteptăm pe strada Povernei nr. 34 (click aici pentru harta), în intervalul orar 17.00 – 21.00, pentru a vă face cadou o fotografie cu familia dvs.

Cîteva detalii organizatorice pentru campania foto #portretdefamilie care începe pe 6 decembrie 2016, la ora 17.00:

1. Nu vă costă nimic. Este un cadou pe care Hochland și Foto Union vi-l fac cu ocazia Sărbătorilor.
2. Nu există programări. Fotografiile le vom face în ordinea sosirii.
3. Vor avea prioritate familiile cu copii mici.
4. Vom face, probabil, mai multe fotografii fiecărei familii. Vom alege însă una, cea mai bună din punctul nostru de vedere, pe care vom edita și o vom printa în cîteva exemplare.
5. Dat fiind numărul foarte mare de participanți de la ultimele ediții, am stabilit ca printurile să poate fi ridicate în cursul zilei următoare.
6. Portretul în format digital va fi livrat pe adresele de mail pe care le veți lăsa colaboratoarei noastre, Claudia Brașoveanu.
7. În măsura în care doriți mai multe fotografii printate, Claudia vă va anunța în ce măsură puteți intra în posesia acestora.
8. Fotografiile vor fi urcate a doua zi pe pagina de Facebook Portret de Familie, dar și pe pagina de Facebook a partenerului principal Hochland.
9. Portret de Familie este un eveniment la care sunt așteptați să participe, zilnic, cîteva sute de oameni, poate mai mult, deci vă rugăm să ne iertați pentru micile probleme care vor apărea sau în cazul în care va trebui să așteptați mai mult decît v-ați propus pentru a realiza portretul.
10. Sperăm ca printurile pe care le veți primi să fie trimise prin poștă pe adresele rudelor și prietenilor voștri.

____________________________

Portret de Familie 2017 este un eveniment susținut de Hochland.  Organizat înt-o locație pusă la dispoziție de Storia. Și printat pe echipamente HP.

____________________________

afisul-final-PF-2017-web

1 Comment

  • Rahela

    29.11.2017 at 15:30 Reply

    Vin! Dau și sfoară-n țară! 🙂

Post a Comment