cover-web

Portret de Familie 2018

Vă invităm la a opta ediție a campaniei publice de fotografie Portret de Familie! Timp de șapte zile, între 6 și 12 decembrie, vă așteptăm pe strada Ion Brezoianu nr. 40-42, la Showroom MobilaDalin (click aici pentru harta), în intervalul orar 17.00 – 21.00, pentru a vă face cadou o fotografie cu familia dumneavoastră.

___________________________

Cîteva detalii organizatorice importante pentru campania foto #portretdefamilie care începe pe 6 decembrie 2018, la ora 17.00:

.

1. Nu vă costă nimic. Este un cadou pe care Hochland și Foto Union vi-l fac cu ocazia Sărbătorilor.
2. Nu există programări. Fotografiile le vom face în ordinea sosirii.
3. Vor avea prioritate familiile cu copii mici.
4. Pentru că legea ne obligă, va trebui să semnați înainte de ședința foto un acord de prelucrare a datelor personale (GDPR)
5. Vom face, probabil, mai multe fotografii fiecărei familii. Vom alege însă una, cea mai bună din punctul nostru de vedere, pe care o vom edita și o vom printa în cîteva exemplare. Dat fiind numărul foarte mare de participanți de la ultimele ediții, am stabilit ca printurile să poată fi ridicate în cursul zilei următoare, în intervalul 19.00 – 21.00, de la aceeași adresă (Ion Brezoianu 40-42).
6. Portretul în format digital va fi livrat pe adresele de email pe care le veți lăsa la locul de desfășurare al evenimentului.
7. Fotografiile vor fi încărcate a doua zi pe pagina de Facebook Portret de Familie, dar și pe pagina de Facebook a partenerului principal Hochland.
8. Portret de Familie este un eveniment la care sunt așteptați să participe, zilnic, cîteva sute de oameni, poate mai mult, deci vă rugăm să ne iertați pentru micile probleme care vor apărea sau în cazul în care va trebui să așteptați mai mult decît v-ați propus pentru a realiza portretul.

____________________________

Portret de Familie 2018 este un eveniment susținut de Hochland.  Cu sprijinul MobilaDalin

____________________________

afis-2018

No Comments

Post a Comment