Portret de Familie 2019

Pentru noi, magia sărbătorilor de iarnă înseamnă un portret de familie. Pe care-l facem cadou oricărei familii care ne trece pragul la început de decembrie. Facem aceste fotografii cu voi, cei care ne vizitați, iar noi vă îndemnăm să trimiteți imaginile, sub formă de carte poștală, pe adresele rudelor și prietenilor. 

Vă invităm, așadar, la a noua ediție a campaniei publice de fotografie Portret de Familie! Timp de șase zile, între 10 și 15 decembrie, vă așteptăm pe strada Spiru Haret 19, la cafeneaua WE Cafe (click aici pentru harta), în intervalul orar 18.00 – 21.00, pentru a vă face cadou o fotografie cu familia dumneavoastră.

___________________________

Cîteva detalii organizatorice importante pentru campania foto #portretdefamilie care începe pe 10 decembrie 2019, la ora 18.00:

.

1. Nu vă costă nimic. Este un cadou pe care Hochland și Foto Union vi-l fac cu ocazia Sărbătorilor.
2. Nu există programări. Fotografiile le vom face în ordinea sosirii.
3. Vor avea prioritate familiile cu copii mici.
4. Pentru că legea ne obligă, va trebui să semnați înainte de ședința foto un acord de prelucrare a datelor personale (GDPR)
5. Vom face, probabil, mai multe fotografii fiecărei familii. Vom alege însă una, cea mai bună din punctul nostru de vedere, pe care o vom edita și o vom printa cu ajutorul celor de la EPSON în cîteva exemplare. Dat fiind numărul foarte mare de participanți de la ultimele ediții, am stabilit ca printurile să poată fi ridicate în cursul zilei următoare, în intervalul 18.00 – 21.00, de la aceeași adresă (WE Cafe).
6. Portretul în format digital va fi livrat pe adresele de email pe care le veți lăsa la locul de desfășurare al evenimentului.
7. Fotografiile vor fi încărcate a doua zi pe pagina de Facebook Portret de Familie, dar și pe pagina de Facebook a partenerului principal Hochland.
8. Portret de Familie este un eveniment la care sunt așteptați să participe, zilnic, cîteva sute de oameni, poate mai mult, deci vă rugăm să ne iertați pentru micile probleme care vor apărea sau în cazul în care va trebui să așteptați mai mult decît v-ați propus pentru a realiza portretul.

____________________________

Portret de Familie 2019 este un eveniment susținut de Hochland.  Cu sprijinul EPSON și WE Cafe.

____________________________
portretfamilie19

1 Comment

  • Ioana

    29.11.2019 at 14:53 Reply

    se poate sa venim si cu catelul familiei? 🙂

Post a Comment