coverPF17

Portret de Femeie 2017

update/ Toate locurile la ediția 2017 s-au ocupat. Pentru situațiile în care cineva renunță la programare, am creat o listă de așteptare. Vă mulțumim pentru interesul acordat!

___________________________________________

Vrei să-ți facem cadou un portret original Foto Union? Nimic mai simplu: te poți înscrie astăzi pentru cea mai frumoasă campanie de fotografie publică din România: Portret de Femeie. Un eveniment care a ajuns la a șaptea ediție și care anul acesta este organizat de CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Pentru cine n-a mai participat la edițiile anterioare, ideea este foarte simplă: timp de opt zile, între 1 și 8 martie, vom face foarte multe mii de fotografii, într-un maraton de fotografie publică, iar fiecare femeie care află despre evenimentul nostru și se înscrie primește cadou o ședință foto profesională, respectiv un portret original Foto Union. Fotografiile vor fi realizate și editate la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Prin urmare, dacă îți dorești acest cadou, trebuie să te programezi la numărul de telefon 0762293966 (Claudia Brașoveanu) și să ajungi la CREART, în strada Lahovari 7 (harta aici). Va trebui să-ți alegi un interval orar în perioada 1-8 martie 2016, între orele 14:00 și 19:00. Ședințele foto durează circa 10 minute pentru fiecare persoană. Fotografiile vor fi livrate pe adresele de email pe care le veți lăsa colaboratoarei noastre, Claudia, dar pot fi ridicate și sub formă de print. O mențiune foarte importantă: programările se vor face individual, fără posibilitatea de a vă programa și prietenele, colegele etc, pentru a da astfel șansă cît mai multor persoane să se înscrie la acest eveniment așteptat.

Vă așteptăm pe pagina de facebook dedicată (click aici), acolo unde am pus fotografiile de la edițiile precedente, dar mai ales în studioul Foto Union pe care-l vom amenaja la CREART.

afisulmare_web

No Comments

Post a Comment