cover-Femeie-2-copyweb

Portret de Femeie 2022 – a doua sesiune

Pentru că locurile la prima sesiune Portret de Femeie 2022 s-au ocupat în mai puțin de 3 ore, am luat decizia să scoatem la vînzare un lot suplimentar de locuri pentru încă un shooting foto profesional alături de fotograful Cristian Șuțu. În perioada 15-22 martie, la Spotlight, în Veranda Mall (etaj 2), va avea loc, așadar, cea de-a doua sesiune a campaniei de fotografie #portretdefemeie 2022. Biletele au fost scoase la vînzare prin rețeaua IaBilet.ro, astfel că vă puteți alege ușor un interval orar accesînd acest link: www.iabilet.ro/bilete-portret-de-femeie.

Fiecare shooting foto durează 20 de minute și la finalul acestuia veți primi în termen de cîteva zile, pe adresele de email pe care le veți lăsa, un pachet de conține 5 fotografii atent selecționate și editate la cel mai înalt standard în materie de fotografie. Veți primi, de asemenea, un pachet foto cu celelalte fotografii (editate parțial) realizate în timpul shootingului.

Accesul la eveniment se va face doar în baza Certificatului Verde sau a prezentării unui rezultat negativ la testul RT-PCR (nu mai vechi de 72h) sau antigen rapid (nu mai vechi de 48h), respectându-se toate normele în vigoare.

 

Femeie-2-copyweb

No Comments

Post a Comment