Facebook_1200x628px_Logo

Portret de școlar 2017

A șasea ediție anuală a evenimentului fotografic Portret de școlar va avea loc în perioada 11-13 septembrie 2017. Orice școlar care trece pe la Sun Plaza în zilele respective, în intervalul orar 11:00-17:00, va beneficia de o ședință foto profesională și va primi cadou, în format digital, cele mai reușite fotografii. Acestea vor fi postate și pe paginile Facebook ale Sun Plaza, respectiv Foto Union- Portret de Școlar.

Portret de școlar 2017 este un eveniment gîndit de Foto Union și organizat împreună cu Sun Plaza. Pot participa orice copii din clasele I-XII și este fără programare prelabilă, după principiul primul venit, primul servit. Studioul va fi amenajat la parterul centrului comercial, în apropierea intrării principale, din Esplanada Sud.

La Portret de școlar 2017 sunt invitați și 32 de copii din programul „A doua șansă”. Aceștia, asistați de Organizația Salvați Copiii, vor beneficia de o vizită în Sun Plaza și vor primi, pe lângă ședința foto, un ghiozdan și un set de rechizite, dar și un prânz într-un restaurant din centrul comercial. Și tu poți ajuta acești copii! Când vii în Sun Plaza să cumperi rechizite pentru copilul tău, ia câteva în plus pentru copiii de la „A doua șansă”, apoi lasă-le la Info Point (etajul 1). Sun Plaza le va trimite către Organizația Salvați Copiii. Beneficiarii sunt copii sau tineri care nu au fost înscriși niciodată la școală sau care au abandonat-o la un moment dat, din diferite motive. Acum le poți da o șansă în plus!

Mobil_767x1174px_Logo (1)

No Comments

Post a Comment