Portret la birou

Avem convingerea că orice companie are nevoie de fotografii bune ale angajaților săi. Fie ca sunt folosite pentru conturile de social media (LinkdIn, Facebook etc), pentru media, pentru publicitate, pentru prezentări sau pentru paginile de web, un portret bine realizat transmite mult mai multă încredere în afacerea dvs. A avea fotografii de înaltă calitate ale echipei dvs. pe site-ul dvs. sau în rețelele de socializare creează o imagine de marcă mai puternică, care oferă oportunități mai bune de a fi văzute și amintite de clienți și de potențialii clienți.
Portretul este cel mai adesea primul contact al clientului cu afacerea, astfel încît noi îl considerăm un instrument excelent de marketing.
Foto Union lansează astazi PORTRET LA BIROU – un eveniment de fotografie destinat companiilor din București și nu numai.

Ce înseamnă Portret la birou?

Oferim sesiuni de fotografie profesională de tip Headshot (doar capul si umerii), respectiv Corporate Portraits (3/4 din corp) pentru companii mari sau mici. Ședințele foto se organizează la sediul companiei și sunt posibile atît pentru conducerea companiei, cît și pentru angajați. Pentru că ne place și ne-am specializat în realizarea fotografiilor profesionale de tip portret, putem să surprindem imaginile cu diverse surse de lumină (naturală sau controlată), pe diferite tipuri de fundal foto sau chiar în spațiul obișnuit al biroului. Portretele vor fi realizate de cel mai cunoscut fotograf portretist din Romania, Cristian Șuțu, autorul celor mai mari campanii publice de fotografie – Portret de Român, Portret de Femeie, Portret de Familie, Portret de Copil, Portret de Școlar, Portret de Mamă etc.

Cum procedăm?

  • Amenajăm un studio foto la sediul firmei. Avem nevoie de o încapere de cel putin 4x4m, cît mai puțin luminată natural (dacă este posibil), astfel încît să putem controla noi lumina cu echipamentul foto.
  • Shooting profesional foto cu fiecare angajat al companiei. Sesiunea foto dureaza între 5 si 10 min de persoană, astfel încît fotograful să poată surprinde cele mai bune ipostaze ale subiectului.
  • Post procesare foto profesională. Livrare ulterioară de fotografii în format digital, la rezoluție mare, dar și la o rezoluție optimă pentru web.

Costuri?

Prețul unui portret profesional este de 100 de lei pentru o fotografie atent selectată si editată. Există posibilitatea de a realiza mai multe imagini cu fiecare persoană fotografiată, astfel pentru trei portrete ale aceleiași persoane prețul este de 180 de lei, iar pentru cinci portrete – 250 de lei.

Fotografiile vor fi livrate în decursul a cîteva zile, în funcție de numărul total de persoane fotografiate, în format digital, la două rezoluții (large si web).

Pentru programări,
0727722621
cristiansutu@gmail.com

Category
Portret de
Tags
corporate portraits, foto la firma ta, headshot, portret, portret la birou, portrete linkdin