FB_Cover_1920x803px (2)

Portret de Familie 2022

Pentru noi, magia sărbătorilor de iarnă înseamnă un portret de familie. Pe care-l facem cadou oricărei familii care ne trece pragul la cel mai mare eveniment public de fotografie din România. Facem aceste fotografii cu voi, cei care ne vizitați, iar noi vă îndemnăm să trimiteți imaginile, sub formă de carte poștală, pe adresele rudelor și prietenilor. 

A 12-a ediție a evenimentului de fotografie Portret de Familie are loc loc anul acesta, în perioada 25 noiembrie – 1 decembrie, la Militari Shopping în intervalul orar 16.00 – 20.00, orice familie poate beneficia în mod gratuit de un portret original semnat de fotograful Cristian Șuțu. 

Participarea este gratuită, fără înscriere în prealabil, în limita programului și în ordinea sosirii (prioritate au familiile cu bebeluși). Fotografiile în format digital le veți primi via email pe adresa specificată în prealabil la eveniment, iar fotografiile printate le puteți ridica în perioada 12-20 decembrie de la birourile Militari Shopping. Albumele foto se vor publica online pe paginile de Facebook Foto Union și Militari Shopping în termen de cel mult 5 zile după ziua realizării lor.
Ținem mult la confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal așadar prelucrarea datelor tale se va face doar cu acordul tău oferit în prealabil, înainte de sesiunea foto.
Mai multe detalii privind condițiile de participare poți afla de aici: https://www.militari-shopping.ro/eveni…/portret-de-familie
La finalul ședinței foto, #Noriel va oferi, în limita stocului disponibil, un mic cadou. 

______________

Portret de Familie este un eveniment public tradițional de fotografie al Foto Union, iar Militari Shopping este partenerul principal de anul acesta.

Click aici pentru destinație prin google maps.

 

FB_Post_1200x1200px (2)

 

 

No Comments

Post a Comment