Portret de Femeie 2023 (Copertă Facebook) - 1

Portret de Femeie 2023

În perioada 1-8 martie 2023 ai șansa de a participa la o nouă sesiune foto profesională PORTRET DE FEMEIE, realizată de Cristian Șuțu, maestru al portretelor, care promite cadre ce vor transmite emoția și feminitatea dincolo de obiectiv. Ajuns la cea de-a 13-a ediție, proiectul de fotografie PORTRET DE FEMEIE se va desfășura timp de o opt zile la Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță (strada C.A. Rosetti nr. 5, sector 1, București).
Shooting-ul foto durează 20 de minute și la finalul acestuia veți primi în termen de cîteva zile, pe adresele de email, un pachet de conține 5 fotografii atent selecționate și editate la cel mai înalt standard în materie de fotografie. Veți primi, de asemenea, un pachet foto cu celelalte fotografii (editate parțial) realizate în timpul shootingului.

***

Cumpără bilete de aici.

***

Cristian Șuțu, coordonatorul Foto Union, continuă astfel celebra serie de portrete printr-un nou eveniment dedicat lunii femeilor. Inițiativa campaniei a luat naștere în anul 2011, proiectul de fotografie publică fiind organizat anual pentru oricine își dorește un portret inedit.

Portret de Femeie 2023 - 1

No Comments

Post a Comment